Home Blog

0 0
Parenclub

Gaan mensen naar een parenclub wanneer hun relatie niet veel meer voorstelt? Misschien is eigenlijk het tegenovergestelde het geval! het kan zelfs een verrijking van je relatie zijn.

Rijdend op de oprijlaan van de prachtig gelegen boerderij loopt de spanning meter voor meter toch aardig op. Altijd spannend zo’n eerste keer! Wat zal je aan treffen? Je wordt binnen gelaten door een vriendelijke portier. Helemaal geen type klerenkast eigenlijk. Bij hem schrijf je je in wordt een kopie van jouw legitimatie gemaakt.Wanneer je de entree hebt betaald kun je voor de rest van de avond grats eten en drinken. Je krijgt dan ook de sleutel van jouw kledingkastje.In het begin van de avond draagt iedereen kleding die je ook gewoon zou kunnen dragen als je een avondje uit gaat. Soms uitdagend maar nooit ordinair. De meeste mensen gaan eerst lekker een hapje eten. Daarna weer de bar in. Wanneer de deejay de eesrte plaats op zetop zet is dat een teken om stapje voor stapje de lingerie te tonen en de dansvloer op te gaan.

Als je het op prijs stelt kun je de eerste keer ook een rondleiding krijgen. Je kunt je natuurlijk ook laten voorlichten door de meer ervaren swingers. Dat breekt het ijs gelijk. Op een gegeven ogenblik zie je de eerste de dansvloet verlaten. Je kan lekker het bubblebad in, de sauna of er kan in het bioscoopje een passend filmpje bekeken worden.

Men noemt dit een parenclub maar ook single mannen zijn hier welkom. Het draait eigenlijk maar om 1 ding: respect voor elkaar! Als iemand niet wil wordt dat gerespecteerd. Misschien bij een gewoon avondje uit soms anders? Er is ook geen enkele agressiviteit te bespeuren. Eigenlijk gewoon een verademing!

Voldaan rijden we tegen middernacht huiswaarts. Leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

4 0
Swingen

Swingen. Iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar hoe werkt het nu precies? En hoe begin je met swingen? Hieronder leggen we je de eerste stappen haarfijn uit.

Je hebt al jaren een partner, maar de fut in bed is er een beetje uit. Wil je de spanning in jullie seksleven een boost geven? En graag gelijkgestemden ontmoeten? Dan is swingen wellicht een goede optie voor jou en je partner. Weet je niet goed hoe je dit idee aan je partner moet vertellen? Vertrouwen en goede communicatie zijn de sleutelwoorden. Leg uit waarom je graag wilt gaan swingen en stel hem of haar gerust dat er geen jaloezie of angst hoeft te spelen. Misschien kun je eerst voorstellen om een triootje te hebben bij jullie thuis of in een veilige omgeving, voordat je je partner meteen meesleept naar een parenclub. Maak duidelijk dat veel mensen aan swingen doen uit uiteenlopende milieus, dat kan ook helpen. Doe dus voorzichtig aan, wek vertrouwen en ga niet meteen naar een parenclub om direct een orgie te hebben.

Verschillende vormen van swingen
Eenmaal in zo’n club blijf je samen met je partner, totdat je zeker weet dat hij of zij zich op z’n gemak voelt. Je ontmoet andere paren, doet misschien een drankje voordat je over gaat tot vrijen of andere lichamelijke intimiteit. Er zijn verschillende soorten van swingen.

exhibitionisme: het seksueel genieten van bekeken door anderen te worden.

softswingen:  waarbij je alleen seks met de eigen partner hebt, maar er wellicht een derde bij zit die zoent of streelt. Je kan ook een triootje hebben met je partner en een derde persoon erbij en als jullie er beiden klaar voor zijn kun je meerdere mensen seks hebben.

Full Swap: Je kan je uiteindelijk met je partner in dezelfde ruimte of bed begeven of juist in een andere ruimte voor grotere privacy voor de betrokken koppels.

Swingen zegt niets over een slechte relatie
Het is een misverstand dat sommige mensen denken dat je geen goede relatie meer met je partner hebt als je gaat swingen. Niets is minder waar. Het is vaak een kwestie van hoe openminded je bent. En het mooie van swingen is, je doet niets achter de rug van je partner om. Het heeft dus niet weg van elkaar bedriegen of vreemdgaan. Nee, samen met je partner beleven jullie er beiden plezier aan en je doet immers alles met volledig medeweten en toestemming van je vriend of vriendin.

0 0
Parijs pigale moulin rouge

Parijs staat natuurlijk bekend als dé romantische lichtstad van Europa. Een metropool bij uitstek om dromerig door te slenteren, om er musea te bezoeken of volop te shoppen. Uiteraard is de Franse hoofdstad op zichzelf al een geweldige stad die het bezichtigen meer dan waard is, maar als je de juiste ondeugende wijken in de stad bezoekt, geeft dat je trip natuurlijk een éxtra speciaal tintje.

Op de grens van het 9e en 18e arrondissement van Parijs, ligt aan de voet van de heuvel Montmartre waarop de overweldigende Sacré Cœur staat, de wijk Pigalle. Het is één van de meest bezochte wijken in Frankrijk en niet voor niets. Het is namelijk een geweldige omgeving om op erotische toer te gaan! Dit Mekka van erotiek is vooral bekend om zijn theaters en cabarets, muziekwinkels en seksshops.

Pigalle staat kortweg symbool voor te gekke Parijse nachten. Het beroemdste gebouw in deze buurt is ongetwijfeld, de befaamde Moulin Rouge, waar bekende cabaret shows worden opgevoerd. Maar je treft er ook vele erotische clubs en bioscopen waar ongecensureerde seks films worden vertoond. En natuurlijk vind je er ook uiteenlopende parenclubs, zoals Moon City, die tevens ontspanningsfaciliteiten biedt zoals een sauna, stoombad en jacuzzi. Van binnen is deze club vol Indiase mythische design, een waar paleis voor de zintuigen. Geniet er van de voluptueuze setting.

Wil je een pikant souvenir scoren of een leuk cadeautje voor jezelf? Ga dan naar Sexodrome aan de Boulevard de Clichy. Drie verdiepingen vol seksspeeltjes voor mannelijk en vrouwelijk plezier, peepshows en ander erotisch vermaak. Kortom, in de wijk Pigalle hoef je je geen seconde te vervelen!

Moon City

0 0
Swingen of partnerruil

Swingen

In veel relaties komt wel eens een dipje voor en het is dan ook niet vreemd dat veel mensen dan op zoek gaan naar meer spanning. De een doet dit achter de rug van de partner om, de ander zoekt juist samen met de partner naar een geschikte oplossing om de relatie weer wat leven in te blazen. Een goed voorbeeld hiervan is swingen. Dit houdt in dat je gaat wisselen van partner. Het is dus geen vreemdgaan, want jouw partner weet ervan en keurt het dus ook goed.
Regels en clubs
Voor je begint met swingen, is het erg belangrijk om duidelijke regels op te stellen. Je moet geen dingen doen die jouw partner heel erg vindt. Vraag dus aan jouw partner hoe ver je mag gaan en wat te ver is om misverstanden te voorkomen.Je moet natuurlijk wel andere stellen leren kennen die ook in zijn voor het swingen. Je kunt deze onder andere leren kennen in parenclubs. In deze parenclubs is iedereen op zoek naar meer avontuur en zit je dus allemaal in hetzelfde schuitje. Als je van plan bent om iets te doen met een ander, kun je het hier ook over hebben van tevoren. Het is niet de bedoeling dat je te ver gaat of de ander te ver gaat bij jou.Het ruilen van partner is vrouwvriendelijk, net als dat de parenclubs vrouwvriendelijk zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn voor ongewenste dingen. Voor je echt gaat ruilen van partner, is het belangrijk om elkaar eerst een beetje te leren kennen. Doe dit onder het genot van een glaasje wijn en zorg zo voor een gezellige avond. Let op: je bent helemaal niets verplicht. Als de klik er niet is tussen het andere stel, kun je prima een gezellige avond hebben en is het geen probleem als er niet meer inzit dan dat.

0 0

New York de stad die nooit slaapt. De big Apple de stad waar de liefde op het einde van Sleepless in Seattle wordt bevestigt. Het is een stad die een extra dimensie geeft aan de mogelijkheden van het leven.  Je hebt Times Square, broadway en zoveel meer. Het vrijheidsbeeld begroet je na een vliegreis van 8uur.

Wij geven een Weekend naar New-York voor 2 personen weg aan de persoon of koppel die de meeste stemmen haalt op hun meest sexy foto. Buiten de vlucht en hotel geven we je ook nog eens 200 euro als zakgeld.

Buiten deze leuke dingen geven we je ook nog eens de informatie omtrent een ondergrondse swingers avond in New-york waar je vrijblijvend naar toe kunt gaan als koppel.

De regels:

 1.  De persoon die wint moet op de foto  staan.
 2. De winnaar  is de persoon waarvan de foto de meeste  stemmen heeft gekregen.
 3. U kan maar  1 foto insturen voor  deelname.
 4.  Bij vertrek wordt er nog een foto voor publicatie genomen vanop zaventem.
 5. U staat open voor een interview voor onze site.
 6. De foto blijft uw eigendom  maar swingerslog krijgt de rechten voor publicatie  voor de wedstrijd.
 7. De wedstrijd loopt af op 1 december.
 8. De winnaar wordt maximaal 7 dagen later bekend gemaakt.

Voor deelname stuur je je foto naar info@swingerslog.com

 

0 1
wat is een parenclubs

Parenclubs, uitgaan met een extraatje

Er komen veel mensen op onze site die dan vragen wat zijn swingers en wat zijn parenclubs. Daarom dat we gaan proberen te gaan toelichten wat een Parenclub is. Een parenclub is eigenlijk een veilige omgeving voor koppels waar ze kunnen uitgaan en gelijkstemde zielen ontmoeten. Met gelijkstemde zielen kan dit zijn andere koppels of mannen. In de Belgische clubs vindt men ook meestal een mogelijkheid tot eten, drank a volonte en een goede dansvloer. Een parenclub staat niet gelijk aan goedkope seks. Het is eerder een avondje leuk uitgaan met een extraatje. Wie binnen stapt in een parenclub moet zeker niet beschaamd zijn want de andere zijn er met hetzelfde idee naartoe gekomen. Soms krijgen we ook de vraag van mensen maar wat als ik bekende tegenkom. Wel, zij zijn op dezelfde locatie. Zeg simpel goede dag en loop verder of verbroeder. Een parenclub is dus in het kort een locatie waar je even weg kunt zijn en kunt ontsnappen aan het dagelijks leven. Maar voor de mannen, als een vrouw nee zegt is het ook NEE. Heb dus ook respect.

Als koppel moet je voor jou de beste club gaan zoeken. Dit doe je het best op de site van de club zelf. Dan kijk je of ze koppel avonden alleen zijn of ook mixted avonden. Daarom ook dat wij op de site Sterren geven naar persoonlijke mening.

Dus ben je nieuwsgiering naar een parenclub ga gewoon even langs mensen eten je niet op.

0 324
Touch me

Wat zou jij doen moest een porno acteur je vragen om hem of haar aan te raken?  Deze mensen kregen de kans en zie wat er gebeurt.

 

0 98
Hot Marijke
 1. De meeste mensen zullen wel weten hoe u in dit leven bent gerold maar zou u het nog eens voor onze lezers willen  vertellen?

Via een vriend kwam ik terecht bij Paul, die meisjes zocht voor een lesbische film met zijn toenmalige vriendin. Ik was 19 en hield van experimenteren, en zo is mijn carrière gestart. Ondertussen ben ik bijna 9 jaar gehuwd met Paul en hebben wij een prachtige zoon van 4,5 jaar: Adam.

 1. Er wordt gezegd dat u ook in het echte leven zo warm loopt . Is dit zo en heeft u hiervan een voorbeeld?

Ja, ik ben wel degelijk écht HOT. Ik kan en hoef geen komedie te spelen. In mijn vrije tijd verleid wel eens een man of vrouw, doen we trio’s en partnerruil. Ik krijg nooit genoeg van seks!

 1. U bent  een tijdje geleden gestopt met SM .  Wat was  daarvoor de reden en  mist u dat?

SM doe ik nog altijd in mijn privé-leven, ik zou niet zonder kunnen, het is een lifestyle. Met commerciële SM ben ik gestopt omdat de mensen die als slaaf naar me toe kwamen hoe langer hoe meer geen échte slaven waren en bv enkel geilden op mijn SM-kledij of het idee van SM. Maar zo werkt dat niet: als ik geen echte interactie ervaar, hoeft het voor mij niet.

 1. Sinds kort zou u ook aanwezig zijn in een club . Kunt u dit ook even toelichten?

Dat behoort tot mijn experimenteren. Regelmatig doe ik iets wat ik nog niet eerder heb gedaan in de sekswereld. Daar hoort ook een privé-club bij. Ik heb infeite twee dingen nog niet gedaan: tippelen en in een vitrine zitten. Wie weet komt dat er wel eens van! 

 1. Wat zijn je favoriete standjes?

Misschien raar, maar stand nr 1, de missionaris, geniet mijn voorkeur. Natuurlijk hou ik ook van “op z’n hondjes” en eens lekker wippen op een man vind ik ook wel lekker.

      6. Een laatste vraagje. Iemand met zoveel ervaring heeft die nog een fantasietje?

 

Jazeker. Ik ben écht bi en droom er al lang van om eens met 3 of vier vrouwen lekker uit de bol te gaan, geen mannen dus, enkel een bende vrolijke hete  lekkere meiden, mmmm! Kandidates mogen mij mailen!

 

Bedankt voor dit interview!

 

xxxxx

 

Hot Marijke

 

www.hotmarijkemovies.be

 

 

STAY CONNECTED